Mijn naam is Jeanet Bollema-Meyners; leerkracht van de Qui Volant verrijkingsgroepen op maandag en dinsdag. Tevens ben ik hoogbegaafdheidsspecialist voor het expertisecentrum.
Ik werk inmiddels 29 jaar in het onderwijs als leerkracht en intern begeleider, waarvan 28 jaar voor onze stichting. Het kind met speciale zorg ligt mij na aan het hart. Aandacht voor het kind in de leerling is mijn motto: je bent goed zoals je bent.
Ik ben erg enthousiast over de verrijkingsgroepen ‘Qui Volant’.
Dit, omdat het voor hoogbegaafde kinderen belangrijk is om elkaar te ontmoeten en de verrijkingsgroep een mooie mogelijkheid is om samen aan de slag te gaan vanuit specifieke doelen voor deze leerlingen. De ondersteuning hierbij, die er toe kan bijdragen dat een kind zich volwaardig voelt, vrij en gesteund, vind ik een prachtig mooi vak. 
Ik ben ECHA specialist in gifted education, MA-SEN specialist Remedial teaching, Hoogbegaafdheid en Gedrag en intern begeleider.
Verder ben ik moeder van twee tienerdochters en dol op tekenen, tuinieren, zwemmen en fietsen. Wij wonen op een boerderij en hebben schapen, een hond, katten en konijnen – een gezellige dierenboel!